Mária
-6 °C
-2 °C

Indul az amerikai Big Brother

2000.07.07. 07:29
A Németországban igen sikeresnek bizonyult, de folyamatosan kritizált Reality-Show amerikai változata szerda estétől fut a CBS csatornán. Öt férfi és öt nő költözött be előző nap egy Los Angeles melletti házba. A tét ez alkalommal félmillió dollár.
Az egyik legnagyobb amerikai tévécsatorna szerda estétől sugározza a Big Brother showt. A holland és német mintának megfelelően itt is tíz résztvevő vállalta a legfeljebb 90 napig tartó teljes nyilvánosságot. A show hagyományihoz híven a résztvevők minden percüket megfigyelés alatt töltik az elkövetkező három hónapban.

Big Brother Amerikában
A Los Angeles mellett felhúzott különleges házban 28 kamerát és 60 mikrofont helyeztek el. Itt sincs rádió, telefon, újságok vagy televízió. A résztvevők azért harcolnak, hogy a nézők ne őket ejtsék ki a műsorból. A félmillió dolláros fődíj annak jár, aki a show legvégéig a házban marad.

Az öt férfi és az öt nő közül csak ketten házasok. George, a 41 éves építési vállalkozó, a Big Brother házba való bevonulásakor könnyek közt búcsúzott el három lányától és feleségétől.

A Big Brother már a második Reality-Show, amelyet Európából importál a CBS. A lakatlan szigeten való túlélést bemutató "Survivor" az elmúlt hetekben kiugró nézettséget hozott az amerikai adónak. A most induló Big Brother showtól hasonló eredményeket várnak. A házban élők életéről készült napi összefoglalókat hetente ötször sugározzák majd.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.