Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Díjkiosztó rózsaszínben

2000.11.20. 21:48
Kapcsolódó cikkek (1)
Cseh Annamária szupermodell, Egerszegi Krisztina úszó, Bozsik Yvette táncművész, Ónodi Eszter színésznő, Albert Györgyi újságíró kapta meg többek között a magyarországi Cosmopolitan ,,Te vagy a legjobb" díját hétfőn, az Intercontinental szállóban. A női lap szerkesztősége a nyolcvankilencszeres orgazmus titkát ismerő, vagány, karrierista, minden körülmények között szexi ,,cosmo-nemzedék" tagjainak potenciális példaképeit díjazta a teljes egészében rózsaszín, kissé alulszervezett rendezvényen.
Egy-egy nagyszerű teljesítmény, különleges életút vagy látványos siker alapján szavazta meg a Cosmo Nagydíj 2000 tíz kategóriájának győztesét a női havilap magyarországi szerkesztősége. A ,,Te vagy a legjobb" díj nyertesei Pócsik Anita főszerkesztő köszöntő beszéde szerint olyanok, akiket a lapot olvasó és annak filozófiáját magáénak valló ,,cosmo-nemzedék" példaképének tekinthet.

Ti vagytok a legjobbak!
felső sor balról jobbra: Hafner Mónika, Ónodi Eszter, Sándor Éva, Cseh Annamária, Nagy Tímea
alsó sor balról jobbra: Egerszegi Krisztina, Cserháti Zsuzsa, Albert Györgyi, Erdős Virág, Bozsik Yvette

A díjkiosztó gálát hétfőn, mérsékelt érdeklődés mellett és teljes egészében rózsaszín díszletek között tartották a Hotel Intercontinentalban, ahol a felszolgált ebéd a napközit megjárt vendégek számára garantáltan a Gyermekélelmezési Vállalat legrosszabb pillanatait idézte fel.

A délre meghirdetett kezdéshez képest fél egykor még csupán az Egyesült Államokból kis időre hazalátogató Dobó Kata szopogatta koktélját Andrew Vajna producer és Kamarás Iván színész társaságában a bálterem előterében, illetve nemzeti büszkeségünk, az egyetlen magyar szupermodell, Cseh Annamária állta, karján két ölebbel a fotósok rohamát.

Egy óra körül azután a díjazottak lementek a lépcsőn, csupán azért, hogy azután egy közös fotózás kedvéért újra visszajöhessenek. Ezt követően a bálterembe vonultak be egyenként - ám úgy tűnik, előre nem tisztázott útvonalon, Ónodi Eszter például a székek között, az elsötétített terem szélén bukdácsolva - hogy elfoglalhassák helyüket a rózsaszín színpadon.

Nem minden cosmo-girl rózsaszín

A díjazottakról szóló egyperces filmetűdök megtekintése után következett a szobrocska átadása, amelyet ki-ki a maga stílusában próbált megköszönni. A díjátadást követően a meghívottak, az Escape együttes előadásában élvezhették végig a ,,Te vagy a legjobb" című számot, de mire a villanyokat újra felkapcsolták, a vendégek fele már csendben kisurrant a teremből.

A Te vagy a legjobb díj idei nyertesei: Egerszegi Krisztina többszörös olimpiai, világ-, és Európa- bajnok úszó, Albert Györgyi újságíró, Bozsik Yvette táncművész, Cseh Annamária modell, Cserháti Zsuzsa énekesnő, Erdős Virág író, Hafner Mónika szobrász, Nagy Tímea vívónő, Ónodi Eszter színésznő és Sándor Éva lakberendező.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Bali

Tanácsok és TOP 5 látnivaló.