Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Hárman meghaltak a Trabantban

2005.12.14. 09:07
Az Index információi szerint Rábagyarmatról indult reggel az a Trabant, amely egy román rendszámú VW-vel ütközött. Hárman meghaltak.

Hárman meghaltak, hárman pedig súlyosan megsérültek, amikor szerdán reggel két személygépkocsi frontálisan ütközött a 8-a számú főúton Csákánydoroszlónál, közölte az MTI-vel a katasztrófavédelem. Mogyorósi Balázs Vas megyei ügyeletes elmondta, a két autó kevéssel hét óra előtt frontálisan ütközött, a halottakat és sérülteket a tűzoltók szabadították ki a roncsokból.

A rendőrség a baleset helyszínelése és a műszaki mentés miatt a főutat teljesen lezárta, a forgalmat eltereli. Tóth László Zsolt, a rendőrség illetékese az Indexnek elmondta, hogy várhatóan tíz óráig tart a lezárás a 8-as úton.

Tóth információi szerint Rábagyarmatról indult útnak az a Trabant, amely frontálisan ütközött a román rendszámú Volkswagennel. A Trabantban hárman vesztették életüket. Egy rábagyarmati férfi, a felesége és a lánya halt meg a járműben. Rajtuk kívül más nem tartózkodott a Trabantban. Egy ember életéért most is küzdenek az orvosok, és két másik személy is megsérült. A baleset mindhárom túlélője a Volkswagenben utazott.

Az első vizsgálatok szerint a Trabant szabályosan haladt a 8-as úton, amikor összeütközött a VW Golffal. A Volkswagen tért át ugyanis a menetirány szerinti baloldalra, ennek okát azonban egyelőre nem sikerült egyértelműen kideríteni. A rendőrségi vizsgálatok zajlanak még az ügyben az Index információi szerint.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.