Judit
-2 °C
8 °C

Mégis megverték az öthónapos csecsemőt?

2002.02.18. 12:02
Agyi károsodást állapítottak meg a Madarász utcai kórház orvosai annál az öthónapos kisgyermeknél, aki szombaton délelőtt került eszméletlen állapotban az intézménybe és továbbra is kómában van.
A gyermek nyakán, arcán és állán bőrvérzések nyoma is látszott - áll az MTI által ismertetett kórházi közleményben. A kórház azt is tudatta: decemberben a gyermeket családorvosa egyszer már beutalta, mert "számára nem megmagyarázható foltokat észlelt testszerte".

Akkor a kivizsgálás megkezdése után a szülő saját felelősségére hazavitte a csecsemőt. A kórház tájékoztatott arról is, hogy január végén a családorvosnak feltűnt, a gyermek egyik karját nem mozgatja. A röntgenvizsgálat a jobb felkar már gyógyulóban lévő törését mutatta.

A kisfiú szombaton került válságos állapotban kórházba. Az első hírek szerint azért, mert szülei súlyosan bántalmazták. A gyermeket szombat délelőtt nagymamája találta meg eszméletlen állapotban a szülők lakásában. A Budapesti Rendőr-főkapitányság később közölte: az öt hónapos fiúgyermeken bántalmazásból származó külsérelmi nyomokat az eddig elvégzett orvosi vizsgálatok során nem találtak.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!