Árpád
-2 °C
9 °C

Szeptemberben lép fel Budapesten a Depeche Mode?

2001.04.22. 22:18
Várhatóan szeptember 12-én érkezik Budapestre a Depeche Mode - derült Andy Fletcher, az együttes billentyűsének a Vasárnapi Blikknek adott interjújából. Bár a szerződést még nem írták alá, a DM várhatóan ellátogat Magyarországra, hiszen itt működik a világ egyik legnagyobb, működő Depeche Mode Fan Clubja. Az együttes új, Exciter című albumát május 14-étől forgalmazzák Angliában, míg az USA-ban egy nappal később debütál.

A DM várhatóan ellátogat Magyarországra
Május 14-étől forgalmazzák Angliában a Depeche Mode új albumát, az Excitert. A lemez előzetesét, a Dream On-t és néhány remixet tartalmazó kislemezt viszont már április 23-án, hétfőn elkezdik árusítani Nagy Britanniában - adta hírül a depechemode.com. Az új lemez számaiból mp3-ban közzétett, nagyjából félperces - merthogy a pénz beszél - előzetesekből annyi kiderül, erősítettek a ritmusszekcióban, kicsit több a gitár, de ez a lemez lehetne az Ultra, vagy a Songs of Faith and Devotion is. A többi a megszokott.

A DM június közepén kezdi világkörüli turnéját, a nyár végére ér Európába. Az időpontok még bizonytalanok, az egyetlen biztos pont augusztus 28-a, a tallini koncert időpontja. Andrew Fletcher a trióvá fogyatkozott együttes billentyűse azonban a Vasárnapi Blikknek adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg szeptember 12-én lépnek fel Budapesten. Eddig bejött a teltház, most kiderül, tartja-e még magát a magyar Depeche Mode Fan Club.

A Depeche Mode először 1985-ben lépett fel Budapesten, azóta rendszeresen eljönnek Magyarországra, kivéve az utolsó, válogatás-album világturnéját, amikor kihagyták Magyarországot, és csak Bécsig jutottak.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.