Piroska
-10 °C
1 °C

Rendőrre támadt a dühöngő

2005.09.26. 15:36
Tömegverekedést próbált megakadályozni egy szolgálaton kívüli rendőr Székesfehérváron. A rendőrre az egyik ittas verekedő sörösüveggel támadt, súlyos sérülést okozva a körzeti megbízottnak.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a szolgálaton kívüli rendőr, aki megpróbált megfékezni egy tömegverekedést Székesfehérvárott. A szabadidejét töltő körzeti megbízott vasárnap este a buszpályaudvaron figyelt fel az egymást inzultáló háromfős társaságokra.

Az egyik csoport hangadója nekitámadt a másik, fiatalokból álló triónak, ütötte és rugdalta őket, noha ők ekkor már menekülni próbáltak. Ekkor szólította fel a rendőr az ittasnak tűnő férfit cselekménye befejezésére, de az támadólag lépett fel vele szemben is.

A dühöngő még akkor is megpróbálta megütni egy sörösüveggel a körzeti megbízottat, amikor az már igazolta magát. A tiszthelyettes a rá mért ütéseket a kezével hárította, ám eközben súlyos sérüléseket szenvedett.

Ekkor a korábban sértegetett három fiatal a rendőr segítségére sietett, de a dühöngő férfi egyiküket megszúrta a nyakán. A fékevesztett indulatokat a helyszínre irányított járőrök csillapítottak le, majd előállították a verekedőket. Az ügyben hivatalos személy elleni erőszak, valamint csoportos garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.