Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Óriási dugó volt az M3-as bevezető szakaszán

2006.09.06. 10:14
Kapcsolódó cikkek (1)
Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán két baleset történt szerda reggel, négy ember súlyos sérüléseket szenvedett. Az útszakaszon délelőtt 10 óra körül helyreállt a közlekedés.

Ismét lehet közlekedni az M3-as Budapesthez közeli szakaszán, ahol szerda reggel két baleset történt, melyben összesen hatan sérültek meg, közülük négynek súlyos az állapota. Egy embert mentőhelikopterrel vittek kórházba, az autópályán állt a forgalom, közölte az Autópálya Rendőrség szóvivője és a Mentőszolgálat.

Az M3-as Budapest felé vezető szakaszán a 15-ös kilométernél először egy ukrán kisbusz csúszott bele hátulról az Országos Vérellátó Szolgálat utánfutós mikrobuszába. A vérellátó autójában utazó öt ember közül négyen súlyosan megsérültek, míg az ukrán kisbusz hat utasa közül egy sem szenvedett sérülést, mondta el Gálik Viktória. Hozzátette, hogy a reggeli csúcsforgalomban történt baleset nagy torlódást okozott, ezért többen a leállósávban próbálták előzni a sort, itt ütközött össze a 18. kilométernél még két autó.

A Mentőszolgálat tájékoztatása szerint az első baleset legsúlyosabb sérültjét mentőhelikopterrel szállították a Merényi Gusztáv kórházba, három, szintén súlyos sérültet pedig mentőautóval a Péterfy kórházba. A második baleset két könnyebb sérültjét az Árpád kórházba vitték.

Buday-Sántha Andrea, az Országos Vérellátó Szolgálat kommunikációs vezetője elmondta, a vérellátó utánfutós kisbusza Gödöllőről tartott Budapest felé, amikor a baleset történt, vérkészítményt nem szállítottak.

Az Autópálya Rendőrség szóvivőjének közlése szerint délelőtt tíz órára a Budapest felé vezető autópálya szakaszon és a mentőhelikopter felszállásáig lezárt másik oldalon is helyreállt a közlekedés.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.