Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Halálra éheztette gyermekeit

2005.02.06. 16:40
Három halálra éheztetett gyermek holttestére bukkant a rendőrség egy alabamai lakásban, a 33 éves anya elismerte felelősségét a gyermekek ellátatlanságában. A hatóságoknak a hozzátartozók jelezték, hogy hetek óta hiába próbálják meglátogatni a családot, a lakásban senki sem nyit ajtót.

Halálra éheztette három gyermekét egy anya az Alabama állambeli Huntsville-ben, közölte a rendőrség. A 33 éves Natshay Yvonna Ward két kislányára, a tizenegy éves Shaniekára, valamint a kilencéves Latríciára, továbbá fiára, a nyolcéves Christopherre pénteken találtak rá holtan a háromszobás lakás szobáiban, a padlón fekve. A hatóságok szerint a gyermekek akkor már néhány napja halottak voltak.

Nem nyitottak ajtót

A rendőrség szóvivője szerint a kis holttesteket felfedező rendőrök minden különösebb szakértelem nélkül is meg tudták állapítani, hogy a gyermekek erősen alultápláltak voltak. Mint a szóvivő közölte, a családi dráma rokonok, illetve a gyermekek iskolájának bejelentései alapján bontakozott ki előttük, a hozzátartozók ugyanis jelezték a hatóságoknak, hogy hetek óta hiába próbálják meglátogatni a családot, a lakásban senki sem nyit ajtót.

A gyerekek a téli szünet vége óta nem jártak iskolába sem. A szóvivő elmondta azt is, hogy a lakásban január 12-én kikapcsolták az áram-és vízszolgáltatást, valamint a fűtést, és a háztulajdonos a család kilakoltatását fontolgatta a lakbértartozások miatt.

Az anya, aki egyedül nevelte három gyermekét, elismerte felelősségét a gyermekek ellátatlanságában, az azonban egyelőre még rejtély nyomozók előtt, vajon miként juthatott olyan súlyos helyzetbe, hogy kilátástalan anyagi helyzetében senkihez sem fordult segítségért.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.