Ambrus
-7 °C
3 °C

Vállalkozót keresnek, élve vagy halva

2004.05.26. 12:04
Hatmillió forintot ajánlott fel egy feltehetően elrabolt férfi baráti köre annak, aki érdemi információval szolgál az eltűnt hollétéről. Amennyiben a férfi holtan került elő, kétmillió jár az informátornak. A 38 éves Modróczki Károly fegyverrel és feltehetőleg nagyobb összeggel indult erdőt vásárolni, de már csak az autóját találták meg.
Hatmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek annak a férfinak a baráti köre, aki után eltűnése miatt indított nyomozást a rendőrség Pest megyében. A rendőrség szerint a férfit vélhetően elrabolták.

Műholdas rendszer segítségével megtalálták a lezárt autót

A 38 éves Modróczki Károly az eddigi adatok szerint május 11-én kora este, bérelt Audijával utazott a csepeli településről Üllőre, hogy ott egy erdőt vásároljon. Onnét azonban nem tért haza, autóját másnap az erdőben megtalálták. A lezárt járműben benne voltak a férfi személyes tárgyai, valamint önvédelmi fegyvere is. Ő maga azonban azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Az életvédelmi osztály nyomoz

Az eltűnt férfi körülbelül 180 cm magas, erős, sportos testalkatú, haja vörösesbarna, de kopaszra nyírt, szeme kék, szája egyenes vonalú-, olvasható a rendőrség honlapján. Utolsó ismert ruházata fekete szabadidőnadrág, narancssárga póló és fekete, koptatott bőr sportcipő volt.

Az ügyben a Pest megyei rendőrség életvédelmi osztálya nyomoz, személyi szabadság megsértése miatt. A vállalkozó baráti köre hatmillió forintot ajánlott fel annak, aki olyan információval szolgál a férfi hollétéről, mely alapján az eltűnt élve előkerül, és "állandó lakhelyén minden befolyástól mentesen jelentkezik". Amennyiben a nyomravezetői információ alaján Modróczki Károly holtan kerül elő, a baráti kör a nyomravezetőnek kétmillió forintot ajánlott fel.

Az Index megkereste az ügyben az életvédelmi osztályt, ahol későbbre ígértek tájékoztatást.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!