Auguszta
5 °C
22 °C

Erőszakkal gyanúsítanak egy fiatal orvost

2002.12.10. 15:31
Tagadja bűnösségét az a fiatal orvos, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy elrabolt egy idősebb nőt, megerőszakolta, és később váltságdíjat követelt érte.
Egy 28 éves budapesti orvost gyanúsít a rendőrség azzal, hogy november végén elkábított, majd elrabolt és megerőszakolt egy 59 éves nőt, akit egy nappal később szabadon engedett.

Petőfi Attila alezredes, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a sértett férje november 25-én tett bejelentést, hogy egy ismeretlen kétmillió forintot követel fogva tartott feleségéért.

Az eset ismertetése szerint a nőt XIII. kerületi lakásuk közelében kábította el a támadó, amikor beszállt a liftbe. Az orvos másnap lakása közelébe szállította a nőt egy gurulós szemetes konténerben.

Bilincsbe verte

Az alezredes elmondta, hogy ezt követően intenzív adatgyűjtésbe kezdtek a sértett lakásának közvetlen közelében. Az áldozat elmondása alapján pedig rátaláltak arra lakásra, amely megegyezett az általa leírtakkal, és megtalálták azokat az eszközöket is, bilincset és láncokat, amelyekkel a férfi megkötözte a nőt.

Az orvos tagadja a bűncselekmény elkövetését, s kihallgatásán azt közölte, hogy a lakást kiadta valakinek, aki hamis iratokkal igazolta magát. Az előzetesben lévő férfit emberrablással, erőszakos közösüléssel és szemérem elleni erőszakkal gyanúsítják.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek. Válasszon a legjobb ajánlatokból!