Natália
-3 °C
8 °C

Kamiontengelyen menekült a 12 éves fiú

2004.02.11. 10:58
Kamion alvázára kapaszkodva szökött meg egy 12 éves kisfiú. A nyírtelki gyermeket bátyja kergette el, mert elvesztette mobiltelefonját.
Tizenkét éves potyautast fogott egy kamionos járműve pótkocsijának alvázán, az M3-as autópályán. A fiút egy másik kamionos fedezte fel Mezőkövesd térségében, majd villogással jelezte társának hogy álljon meg.

Mint kiderült, a 12 éves fiú még Nyírteleken kapaszkodott a pótkocsi alá. Lebukásakor a fiú menekülni próbált, ám a kamionosok utána futottak, és megfogták. A reszkető fiút végül beültették a fűtött kocsiba, majd értesítették a rendőrséget.

Bátyja rémisztette meg

A helyszínre érkező rendőröknek a fiú elmondta, hogy előző nap délután összeveszett a bátyjával, aki azzal vádolta meg, hogy eltüntette mobiltelefonját. Mint mondta, bátyja elzavarta otthonról, mondván, hogy addig haza se menjen, amíg nincs meg a készülék.

Az elkeseredett fiú az éjszakát ezért egy buszmegállóban töltötte, majd hajnalban észrevette, hogy a közelében parkoló kamion vezetője induláshoz készülődik. Ezért felkapaszkodott a pótkocsi harmadik tengelyére, és mintegy másfél órán át utazott a kényelmetlen pózban.

A gyerek semmilyen sérülést nem szenvedett az út során.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.