Dömötör
12 °C
14 °C

Fának ütköztek az autórablók

2003.08.26. 10:11
Kapcsolódó cikkek (1)
Késsel kényszerítette autója átadására az őket felvevő sofőrt két fiatal. A fiúk pár száz méteren belül fának ütköztek a zsákmányolt járművel.
Őrizetbe vették a rendőrök azt a két fiút, akik késsel rabolták el egy férfi autóját, majd fának hajtottak a 37-es főúton. A balesetben mindkét rabló megsérült, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kidobták a sofőrt

A két - 18 éves és 20 éves - fiú kedden hajnalban stoppolt le egy Renault-t Sátoraljaújhelynél. A páros azt kérte a sofőrtől, hogy vigye őket Sárospatakra. Miután azonban beültek a kocsiba, egyikük kést rántott, és megállásra, majd a kocsi átadására kényszerítette a sofőrt.

Árokba hajtottak

A fiúk ki is szállították a hárommilliós értékű autóból annak tulajdonosát, majd elhajtottak a helyszínről. Alig pár száz méterrel arrébb azonban az árokba rohantak a kocsival, majd egy fának ütközve felborultak.

A két sérült rabló elmenekült a baleset helyszínéről, őket azonban a forró nyomon induló rendőrök két órán belül elfogták. A sárospataki kapitányság bűnügyi nyomozói mindkét fiút őrizetbe vették, és javaslatot tettek előzetes letartóztatásukra.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!