Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Dagadt Robinson

2001.01.04. 13:14
Thomas J. Hanks, a 44 éves sztár Cast Away (A számkivetett) című új filmjének kedvéért 25 kilót hízott és fogyott a forgatás alatt.
Robert Zemeckis Oscar-díjas rendező új filmjében az Apolló 13 és a Forest Gump sztárja egy mérnök szerepébe bújik, akinek a gépe lezuhan a Csendes-óceán fölött, és aki egy lakatlan szigeten vetődik végül partra.

Miután a stáb a Csendes-óceán déli féltekének minden szigetcsoportját átfésülte, Fidzsi Mamanutha szigetcsoportjának egyik szigetén, Monurikin találták meg az ideális helyszínt Chuck trópusi paradicsomának, amely a sztori szerint négy évig tartja fogva.

Amikorra sikerül visszajutnia a civilizációba, Chuck teljesen más emberré vált: úgymond ráébred, hogy akkor történt vele a legjobb dolog életében, amikor elvesztett mindent, amit azelőtt fontosnak tartott.

A film kedvéért hirtelen kellett a sztárnak jónéhány kilót felszednie. "A film elején kifejezetten kövérnek kellett lennem, míg a film végére egyenesen aszottnak" - nyilatkozta Tom Hanks a hamburgi TV Movie magazinnak.

Mint mondta, ,,olyan kövér voltam, hogy nem hittem a mérlegnek. A fogyásnál pedig egyenesen úgy éreztem, mintha az olimpiára készülnék. Hál' istennek Rita, a feleségem és a gyerekek sokat segítettek" - tette hozzá a filmsztár.

A Számkivetettet két szakaszban forgatták 16 hónap leforgása alatt, közben egy évnyi szünettel. Magyarországon február nyolcadikától lehet megnézni.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.