Pál
-9 °C
0 °C

Prostik a Fehér Házban

2003.07.13. 20:54
"Örömlányokat keresünk a Fehér Ház földszintjén lévő klubba" - olvasható egy új-zélandi újsághirdetésben. Amerikai illetékesek máris tiltakoztak.
A hatalmas hirdetésen elhelyezkedő két csillagos-sávos lobogó és a fehérfejű réti sas mintha azt sugallná: ez az amerikai kormányzat oldala. Ám az alatta lévő szövegből kiderül, hogy az új-zélandi Aucklandben fekvő Monica's bordélyháza hirdet: "Örömlányokat keresünk a Fehár Ház földszintjén lévő klubba. Majd így folytatódik: "a legősibb mesterség immár törvényes mesterség", "nappali és éjszakai műszakok választhatók", és "gyakorlat sem szükséges". A fényképen az is jól látható, hogy az éjszakai bár fehér oszlopos épülete valóban hasonlít a Fehér Házra.

Nem érdekli

A helyi amerikai nagykövetség írásban tiltakozott, mondván a logó igen ízléstelen, mert a hivatalos amerikai szimbólumokra hasonlít. Az egyik helyi újság szerint a Lewinsky-ügy idején a lányok, a gyakornokok sötétkék ruhájában szolgálták ki a vendégeket. Brian Legros tulajdonos csak annyit mondott: "nem ők a Fehér Ház tulajdonosai, törődjenek a saját dolgukkal", és hagyják békén Új-Zélandot". Hozzátette: ez a bordély egy minden igényt kielégítő színvonalas intézmény, nem egy rozzant sarki csehó.

Legális

Az új-zélandi parlament nemrégiben szavazta meg a prostitúció legalizálását. Ezzel egyidőben a bordélyházak üzemeltetését is engedélyezték, amennyiben betartják az egészségügyi és munkaügyi rendelkezéseket.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.