Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Átvágta ex-barátnője torkát

2003.09.28. 21:14
Féltékenységből brutálisan végzett 21 éves ex-barátnőjével egy sátorhelyi fiatalember. A lány vérbefagyott holttestét vasárnap hajnalban találták meg a Mohács közeli Sátorhelyen központjában.
A tragédia nem sokkal éjfél után történt a 200 lelkes falu központjában. A szemtanúk egy sikoltást hallottak majd egy rohanó fiatal férfit láttak a sötétben. A holtestet csak reggel fedezték fel a helybéliek.

A rendőrség adatgyűjtése során több szemtanú a lány egykori barátját vélte felfedezni abban a férfiben, aki elrohant az éjszakában. A rendőrség rövid keresés után megtalálta a 24 éves sátorhelyi feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

A férfi azért végzett a lánnyal, mert az korábban elhagyta, és ezt nem tudta neki megbocsátani. A fiatalember, amikor meghallotta, hogy szerelme ismét a faluban a nagyszülőknél tartózkodik, egy nagy éles konyhakést vett magához, s miután megtalálta, rövid szóváltás után átvágta a torkát.

A kétszáz lelkes faluban egymás között mindenki a szerelmi tragédiáról beszél, azonban nem szívesen nyilatkoznak az esetről. Sátorhely már nem először került a középpontba, a falubeliek szerint már megint egy szégyenletes dolog történt. Legutóbb egy tizennégy éves fiú fogadásból fajtalankodott egy kutyával.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.