Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Elmaradt a felvételi

2003.06.27. 07:48
A budapesti közgazdasági egyetem 27 felvételiző diákja nem tudta megírni a történelem felvételi vizsgát, mert a feladatokat szállító autó dugóba keveredett. A pótírásbeli időpontja július 4-e - írja a Népszabadság.
Nem tudta megírni tegnap az egységes történelem felvételi vizsgát 27, a budapesti közgazdasági egyetemre felvételiző diák - értesült a Népszabadság.

A diákok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyik épületében írták volna csütörtök reggel a vizsgát, ám a feladatlapok délelőtt fél 11-re sem érkeztek meg. Az egyik teremfelügyelő a lap érdeklődésére elmondta: mivel több diáknak már délután egy órakor máshol kezdődött felvételi vizsgája, elküldték a csoportot azzal, hogy jöjjenek vissza a július 4-i pótírásbelire.

A felvételi lapokat gépkocsival küldte az egyetem a különféle helyekre, a BME-re tartó autó azonban forgalmi dugóba keveredett, így nem ért oda időben az ominózus vizsga helyszínére. Az egységes vizsgát az intézmények szervezik, az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda csak a feladatlapokról gondoskodik. Ezeket előző este elküldték az egyetemnek.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.