Mária
-6 °C
-2 °C

Megvan Fenyő János gyilkosa?

2004.11.09. 07:20
Az 1998-ban lelőtt Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében újra nyomoznak - értesült a Magyar Televízió Híradója. A brutális bérgyilkosság nyomozását több mint két évvel ezelőtt szüntették meg.
A Híradó szerint ismét nyomoznak az 1998-ban lelőtt Fenyő János meggyilkolásának ügyében. A brutális bérgyilkosság nyomozását több mint két évvel ezelőtt szüntették meg.

A Híradó úgy tudja, hogy olyan adatok kerültek a rendőrök birtokába, amelyek a rejtélyes gyilkosság megoldásához vezethetnek. Állítólag egy 10 fős bűnszervezet áll a kivégzés hátterében, és a magyar FBI tudja, ki a megbízó, és kik az elkövetők.

Az információkat sem az ügyészség, sem a rendőrség nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Fenyõ János vállalkozót, a Vico Rt., a Népszava és egy sor más újságtulajdonosát 1998. február 12-én gyilkolták meg este fél hétkor Budapesten. A tettesek a budai Margit utca 2-4. számú ház elõtt egy drapp színű Mitsubishiban várakoztak. Amikor Fenyõ Mercedes 600-asa kocsijukhoz ért, az egyik férfi kiszállt, és közvetlen közelről egy kilencmilliméteres géppisztolyból több mint tíz lövést adott le rá. Minden lövés eltalálta az egyedül utazó laptulajdonos vállalkozót.

A tettes ezután egy közelben parkoló autó alá dobta a fegyverét, levette a kabátját, és gyalogosan elmenekült. A közelben járőröző rendőrök kevéssel a lövések eldördülése után a menekülő Mitsubishi után indultak, de nem sikerült megtalálniuk.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!