Árpád
-1 °C
9 °C

Kocsmai ütközet szamurájokkal

2005.03.14. 11:33
Csatatérré alakult vasárnap éjszaka a Krúdy Gyula utca. Az utca egyik kocsmájában összesen negyvenen estek egymásnak, az utcára is átterjedő csatában szamurájkardokkal, üvegekkel, bicskákkal csépelték egymást a küzdők. Négy sérültet kórházba szállítottak, hat hangadót meggyanúsítottak.

Szamurájkardokkal estek egymásnak egy VIII. kerületi kocsma vendégei. A Krúdy Gyula utcai kocsmában vasárnap este két társaság szórakozott, majd egyelőre ismeretlen okokból összetűzésbe keveredett. A verekedésbe fajuló vitába negyvenen kapcsolódtak be, üvegekkel, bicskákkal és szamurájkardokkal estek egymásnak.

A tömegverekedés az utcára is átterjedt, az egyik csoport tagjai szétverték a másik csoport egyik tagjának a Mercedesét.

Az ütközetnek a kiérkező rendőrök vetettek véget, letartóztatták a két csoport hangadóit. A mentők a csata négy sérültjét szállították kórházba szúrt, illetve vágott sebekkel.

A rendőrség végül hat ember ellen indított eljárást garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.