Salamon
7 °C
13 °C

Több szúrással végzett apjával egy kisgyerek

2003.02.26. 11:48
Több késszúrással ölte meg apját egy 13 éves gyerek a Pest megyei Albertirsán - értesült a HavariaPress. A fiú kedden este hat óra körül vitába keveredett apjával. Ekkor kést ragadott, és több késszúrással végzett a 40 éves férfival.
A fiatal fiú kihallgatása során elismerte a bűncselekményt. A Pest Megyei Rendőrkapitányság sajtóreferense az Indexnek elmondta, a fiú azért támadott apjára, mert rendszeresen verte az anyját, sokat veszekedtek a férfi részeges életmódja miatt.

A fiú a kiutat egyedül apja megölésében látta. Ezért tegnap, amikor szülei megint veszekedni kezdtek, elővett egy konyhakést és előre megfontolt szándékkal, több szúrással megölte apját. A Pest megyei rendőrök emberölés bűntettének alapos gyanúja miatt indítottak eljárást az elbertirsai gyerek ellen.

Nem kerülhet börtönbe

A késelő fiút egyelőre a Pest Megyei Területi Gyermekvédelmi Intézetben helyezték el. A rendőrségi szóvivő elmondta: az eljárást megindították ugyan, de mivel büntetőpert kizáró ok a kiskorúság, így a fiút valószínűleg hazaengedik. Elképzelhető, hogy tettének egyetlen szankciója csak az lesz, hogy nyilvántartásba kerül.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.