Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Horgász fulladt a Sajóba, fürdőző az Omszki tóba

2005.07.03. 19:18
Őrizetlenül hagyott horgászfelszerelésre, majd egy, a víz felszínén úszó hullára figyeltek fel héti fiatalok a Sajó partján. Az omszki tóba is belefulladt egy fürdőző.

Csak a speciális mentők akadtak a nyomára annak a horgásznak, aki Héten fulladt a Sajóba. A borsodi településen vasárnap történt a tragédia, eddig tisztázatlan okokból.

A Sajó folyó stégjén, a helybéli fiatalok, az őrizetlenül hagyott horgász-felszerelésre lettek figyelmesek, majd észrevettek egy, a víz tetején lebegő, holttestet is. Miután a tűzoltóság a helyszínre ért, a középkorú férfi teste már a víz alá süllyedt, ezért a Miksolci Speciális Mentőkre volt szükség a kiemelésére.

Bűncselekményre utaló jeleket a rendőrség nem talált, ezért államigazgatási eljárást indítottak.

Egy másik vízbefulladás is történt vasárnap délután, a budapesti Omszki-tónál. Ott is egy középkorú férfi lelte halálát, mikor a parttól már több mint harminc méterre elúszott.

A többi ember csak a kapálódzásra figyelt fel, de már későn, mivel a férfi feje a víz alá került, majd teste is lesüllyedt. A halottat a tóból a tűzoltóság búvárai emelték ki. Bűncselekmény gyanúja nem állt fenn, ezért ebben az esetben is államigazgatási eljárás indult.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.