Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Megharapta társát a salátáért küzdő nyugdíjas

2004.03.04. 08:14
Nem tetszett a Tavaszi Menedék Öregek Otthona lakóinak, hogy egy társuk a salátalevelekkel játszik. A meggyanúsított férfi egyik vádlóját arcul ütötte, egy másikat a jobb karján megharapott. A csata három sérültjét kórházban ápolják.
Három nyugdíjast is kórházba kellett szállítani egy floridai Öregek Otthonában kitört kajacsatában. Az áldozatokkal járó csata a Tavaszi Menedék öregek otthonában tört ki, a salátabárban. Az egyik nyugdíjas a többi vacsorázó vádjai szerint feldúlta a salátabárt.

Megharapta vádlóját

A gyanúsított ököllel támadt a vádaskodókra, egy nyolcvanhat éves bentlakót arcul csapott, egy hetvennyolc éves otthontársát a jobb karján megharapott. Komolyabb sérüléseket ugyanakkor nem okozott.

"A fiam nagyon válogatós, csak egy bizonyos salátát szeret" - nyilatkozta a polkonline.com hírszájtnak a támadó nyolcvanas éveiben járó édesanyja. A többi bentlakó szerint azonban csak játszadozott az étellel. "Valóban úgy tűnt, mintha csak szórakozna" - ismerte el a támadó édesanyja is.

Kizárták a válogatóst

A verekedés során az idős asszony is megsérült, amikor fia segítségére sietett - nyilatkozta a polkonline.com-nak a rendőrség szóvivője.

"Az elmúlt huszonöt évben ez az első alkalom, hogy ilyesmi történt" - nyilatkozta a hírszájtnak Jill Andrew, a nyugdíjasotthon szóvivője. A salátacsata véleménye szerint egy régóta húzódó konfliktus lezárása volt. A verekedést kezdeményező válogatós lakót kizárták az öregek otthonából.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.