Árpád
-2 °C
9 °C

A fűzfői strand zuhanyzójában döfte le feleségét

2005.07.17. 15:46
Véres gyilkosság történt a balatonfűzfői Fövenyes strandon. Egy férfi veszekedés után követte a zuhanyzóba feleségét, majd egy tőrrel többször megszúrta.

A rendőrség őrizetéből a sümegi pszichiátriára szállították át vasárnap azt a 31 éves várpalotai férfit, aki előző nap a balatonfűzfői Fövenyes strandon egy tőrrel megölte 38 éves feleségét, közölte a rendőrség.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a férfi veszekedés után távozó felesége derekába dobta a kést, de az első kihallgatásokból kiderült, hogy a strand zuhanyozójában ölte meg az asszonyt több késszúrással, mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.

A várpalotai házaspár válófélben volt, és a fűzfői strandon heves vita támadt kettejük közt. A férfi a felesége után ment a zuhanyozóba, és ott tőrkésével többször megszúrta. Az asszony a helyszínen életét vesztette. Az esetnek több szemtanúja is volt, köztük a házaspár 8 éves gyermeke, mondta Váradi Piroska szóvivő.

A gyermeket a várpalotai nagyszülőknél helyezték el. A férfit szombaton emberölés bűntettének alapos gyanújával a rendőrség őrizetbe vette, vasárnap azonban átszállították a sümegi pszichiátriára, ahol szintén rendőri őrizet alatt áll.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.