Auguszta
4 °C
22 °C

Lefejezett utassal hajtott az ittas vezető

2004.08.31. 06:30
Még mikor hazaért, akkor sem vette észre egy ittas sofőr az Egyesült Államokban, hogy utasa fejét út közben levágta egy kábel.
A 21 éves John Kemper Hutcherson közös italozásból hajtott hazafelé kisteherautóján gyerekkori barátjával, a 23 éves Daniel Brohmmal, aki menet közben rosszul lett, kihajolt az ablakon hányni, s egy telefonpózna tartókábele levágta a fejét.

Hutcherson annyira részeg lehetett, hogy nem vette észre a balesetet még akkor sem, amikor 20 kilométer megtétele után hazaért, sőt véres ruhában átaludta az éjszakát az ágyában. A fej nélküli utast reggel az egyik szomszéd vette észre a ház előtt parkoló kisteherautóban, és ő értesítette a hatóságokat.

Vasárnap a rendőrök ébresztették Hutchersont, és később megtalálták Brohm fejét a baleset helyszínén.

"Nehéz elképzelni, hogy valaki egy bonyolult útvonalon több kilométert vezet hazáig, és közben nem veszi észre, hogy mi történt a mellette ülő utasával" - mondta hétfőn Dana Pierce, a megyei rendőrség rendőrség szóvivője.

Hutchersont őrizetbe vették, és ellene gondatlanságból okozott emberölés, ittas vezetés és segítségnyújtás elmulasztása gyanújával eljárást indítottak.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Franciaország

Élménytúra Korzikán.