Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Egyenmell a brit hadseregben

2001.04.28. 14:16
Vannak a tévében ezek a katonás-háborús akciófilmek, ahol a színészek karakterszerepeket játszanak. Férfiak, akik elszántan néznek, és közben lőnek, meg nők, akiknek nagy mellük van, és közben lőnek. A brit hadsereg most lehetőséget ad közleányainak, hogy úgy nézzenek ki, mint a filmben G.I. Jane, hiszen mit sem ér az amazon, terepszínű push-up atléta nélkül.
A brit védelmi minisztérium szóvivője elmondta, hogy máris négy hölgy vállalkozott hadiköltségen a nagyobbításra, de a számítások szerint legalább tucatnyian jelentkeznek még. A szóvivő kiemelte, hogy az akciónak nem csupán esztétikai célja van, hanem az érintettek lelkületén is javítani akarnak, hiszen - szögezzük le - a női katonák eddig meglehetős hátrányban voltak férfikollégáikkal szemben.

Mit sem ér az amazon, terepszínű push-up atléta nélkül
Elszántan nézve lőni ugyanis nem nagy etvasz, simán megoldható hadgyakorlat közben, a spontán tudatmódosult állapot elérése garantált. Képzeljük csak el: a kézben ugrál az M16-os, szemrés összeszűkül, a hullámlemezből épített célobjektum pedig lassan átalakul, egyre jobban hasonlít a filmbéli vietkong szupertitkos atombázisára, John Doe közlegény pedig Jack Smith akciószínészre, aki sztár, és ettől az egyszeri baka sokkal jobban érzi magát.

"Én és az AK 47-esem"

G.I. Jane-né változni azonban nem ilyen egyszerű, ehhez orvosi beavatkozásra is szükség lehet. Vigyázzállás az anyahajó fedélzetén, hátratett kéz, a harci nő arca előtt centikkel bajuszos őrmesterszáj üvölt - mindezt bizonyára könnyebb elviselni a megnövelt szexuális vonzerő biztos tudatában. Nem is beszélve arról, milyen jól mutat a Desert Eagle terepszínű bikinifelsővel - persze csak ha mindkettőt megfelelően betárazták.

Az eddigi legdrágább beavatkozás 2500 fontba került - jelentette a Reuters. A brit hadseregnek a kiadások bőven megtérülnek, az optikai tuninggal ellátott Lara Croft-ok ugyanis - a felmérések szerint - valóban jobban érzik magukat az angyalbőrben. A kebelbővítések amúgy feltehetően nem csak az érintett katonanőket teszik boldogabbá, hanem elszántan néző férfikörnyezetüket is.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.