Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Kiszabadította magát az emberrablók fogságából egy hétéves kislány

2002.07.24. 11:09
Kiszabadította magát fogságából az a hétéves amerikai kislány, akit még hétfőn raboltak el nagymamája háza elől Philadelphiában. A gyermekrablással a család ismerőseit gyanúsítják.
A hétéves Erica Pratt ötéves húgával játszott nagymamája philadelphiai házának kertjében hétfőn, amikor két férfi állt meg egy autóval a ház előtt. A szemtanúk szerint a férfiak a nevén szólították a kislányt, majd beráncigálták egy autóba.

Fenyegető telefonok

Alig húsz perc múlva a nagymamát telefonon felhívta egy férfi, hogy megöli a kislányt, ha nem kap 150 ezer dollárt váltságdíjként. Az elsőt még öt további hívás követte.

Mindeközben az elrabolt kislányt egy alagsori helyiségben tartották fogva egy észak-philadelphiai épületben. A szobában mindössze egy matrac volt, ahová a kezénél és a lábánál megkötözött Ericát fektették.

A kislány azonban elrágta az őt fogvatató ragasztószalagokat, feltörte az alagsori ajtót, majd felment a földszintre. Ott kitörte az ablakot, és egy a környéken bicikliző gyereket megkért arra, hogy hívjon segítséget. A kislány csak könnyebb sérüléseket szenvedett a megpróbáltatások során.

A család ismerősei a gyanúsítottak

A rendőrség most kutat a feltételezett elkövetők, a 29 éves James Burns, és a 23 éves Edward Johnson után. Az eddigi információk szerint a két férfi jó kapcsolatban állt az elrabolt kislány családjával, jelentette az AP.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!