Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Kézigránáttal próbáltak rabolni a gyerekek

2005.06.15. 10:59
Gyakorlógránáttal fenyegetőzött két fiú egy székesfehérvári irodában, a gránáttal hadonászva az ott lévő hölgy értékeinek átadását követelte. A nő nem ijedt meg, hanem kizavarta a gyerekeket az irodából. Később egyiküket elfogták.

A Fejér megyei nagyvárosban kedden délelőtt tizenegy óra körül lépett be egy Sütő utcai irodába két 12-14 év körüli fiú. Egyikük - kezében egy tojásgránáttal - felszólította az ott lévő alkalmazottat értékeinek átadására, és közölte, hogy ellenkező esetben felrobbantják az épületet.

A nő nem rémült meg, és kizavarta a gyerekeket az utcára, de azok még az utcáról is fenyegették, hogy ne szóljon a rendőröknek, különben visszajönnek és felrobbantják az épületet.

A bejelentés után a megyei főkapitányság forrónyomos csoportja azonnal megkezdte a gránátos fiatalok felkutatását. Késő este, egy térfigyelő kamera segítségével fel is ismerték a két fiút. A helyszínre küldött járőrök az egyik fiút megtalálták az utcában, a másik beszaladt egy házba, de ezután nyoma veszett.

Mint kiderült, mindkét gyerek a rácalmási gyermekotthonból szökött el, és eltűnésük miatt körözték is őket.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!