Piroska
-10 °C
1 °C

Nem kapott kimenőt Tasnádi

2002.06.21. 11:44
Nem kapott háromnapos "kimenőt" Tasnádi Péter, háziőrizetben lévő vállalkozó, így nem vehet részt a hétvégi Grillező Európai Bajnokságon csak néhány óra erejéig. Heti nyolcórás szabadságát ugyanis a balatonaligai rendezvényre látogatva használja ki.
A hétvégén a Club Aligán sorra kerülő Grillező Európa Bajnokságon 18 csapat indul - tudta meg az Index a szervező Magyar Grillszövetség vezetőjétől. Lenzsér Csaba jelezte, hogy a magyar csapatok melett lengyel, német és osztrák grillezők is ringbeszállnak a győzelemért. Amint arról az Index beszámolt, a programra szeretett volna elmenni Tasnádi Péter, háziőrizetben lévő vállalkozó is, akit csaknem három évi előzetes letartóztatás után a közelmúltban ítéltek el nem jogerősen négy és fél év börtönre, a bíróság szerint ugyanis felbújtóként szerepe volt több erőszakos bűncselekményben.

Üzleti ügyei intézésére időnként kap néhány óra plusz időt a Pest Megyei Bíróságtól, ám a Grillező EB-t nem ítélték halaszthatatlan teendőnek - nyilatkozta az Indexnek Tansádi Péter, aki jelezte, "nemzeti tragédiának" tartaná, ha nem magyar csapat győzedelmeskedne, ezért mindenképpen elmegy a rendezvényre.

Ehhez a heti nyolc órás szabadidejét használja fel, mert ezalatt az idő alatt azt csinál, amit akar. A Tasnádi által favorizált csapatban indul a versenyen többek között Rácz Félix boxmenedzser, Bedő Miklós, a Kacsa Étterem tulajdonosa, Szikora István bokszoló, aki Tysonnak és Lewisnek is az egyetlen magyar ellenfele volt.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.