Miklós
-7 °C
4 °C

Kigyulladt egy raktár Budapesten

2002.12.19. 09:05
Több száz köbméter habgumi gyulladt ki egy raktárban Budapesten a XIII. kerületi Lehel úton csütörtökre virradó éjszaka - értesült a HavariaPress. A balesetben nem sérült meg senki, de raktárban tárolt több tonna gumi elégett. A tűzoltók oltás közben több gázpalackot is kihoztak az épületből.
A Nyugati Pályaudvar közelében keletkezett raktártüzet több mint két órás munka után sikerült hajnalban eloltani a tűzoltóknak.

Hajnali fél kettőkor gomolygó fekete füst "ömlött ki" a négyszáz négyzetméter alapterületű raktárból. A kiérkező tűzoltók a tetőn keresztül jutottak be a az épületbe, miután a bejáratokat felfeszítették.

Többször visszagyulladt

Először úgy tűnt, rövid idő alatt meg tudják fékezni a lángokat, a több tonna habgumi azonban többszöri oltási kísérlet után is visszagyulladt. A tűzoltók hajnali három óráig küzdöttek az izzó, illetve lángoló gumival, mire véglegesen sikerült megfékezniük a tüzet.

A balesetben nem sérült meg senki, de a bent tárolt gumi, illetve ragasztó és szigetelőanyagok megsemmisültek, valamint a raktárépület egy része is kiégett. A HavariaPress úgy tudja, a tűzoltók oltás közben több gázpalackot is kihoztak az épületből.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.