Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Gyerekek gyújtogattak embereket Fehérváron?

2002.02.18. 09:40
A Fejér megyei rendőrök elfogtak egy gyermekkorú és egy fiatalkorú személyt, akik a nyomozók feltételezése szerint alaposan gyanúsíthatóak azzal, hogy közük lehet egy székesfehérvári hajléktalan és egy helybéli fiatalember felgyújtásához - értesült a Népszabadság.
A rendőrségi szóvivő a nyomozás érdekeire való hivatkozással nem kívánta kommentálni a lap információját. Székesfehérváron február 10-én egy 18 éves fiú - akinek testét égési sebek borították - sokkos állapotban egy rendőrautó elé szaladt. A fiatalember később a budapesti Szent István Kórházban belahalt sérüléseibe.

A rendőrség először államigazgatási eljárás keretében vizsgálta az esetet, majd miután megalapozott lertt a gyanú, hogy az áldozatot szándékosan felgyújtották, emberölés büntettében kezdtek el nyomozni.

Február 12-én egy hajléktalan férfit gyújtottak fel szintén Székesfehérvárott. A 44 éves férfi combján és csípőjén szenvedett el 20 százalékos égési sérüléseket. A Népszabadság információi szerint a rendőrség elfogta mindkét bűncselekmény gyanúsítottját. A lap úgy tudja: a 18 éves fiút egy 12 éves értelmi fogyatékos gyerek gyújtotta fel, egyelőre nem tudni, hogy miért. A 44 éves hajléktalant egy 15 éves gyerek gyújtotta fel, állítólag azért, mert nem kapott egy közös betörés során szerzett zsákmányból.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.