Gyöngyi
2 °C
13 °C

Drogambulanciára küldte a fiát Károly herceg

2002.01.13. 16:27
Károly walesi herceg rezidenciájának személyzete buktatta le a 17 éves Harry herceget, aki bevallotta: iskolai vizsgái után két hónapon keresztül kábítószerezett, és erősen ivott. Az apa egy drogklinikára küldte fiát, hogy elriassza a további kábítószerezéstől.
A walesi Harry herceg bevallotta édesapjának, hogy marihuánát szív, és erősen italozik - ezt a vasárnapi lapértesülést a St. James' palota, Károly walesi herceg rezidenciája is megerősítette. Eszerint a trónörökös 17 éves fia két hónapon keresztül számos alkalommal élt kábítószerrel. Károly herceg a fiút azonnal egy londoni drogrehabilitációs klinikára küldte, ahol az ifjú herceg megismerhette a kábítószer-használat hatásait. A problémát családon belül megoldották, a walesi herceg és fia lezártnak tekinti az ügyet - tudatta az illetékes a the News of the World brit vasárnapi lap címoldalas hírét megerősítve.

Vizsgák utáni spangli

A brit bulvárlap cikke szerint Harry a tavaly nyári szünetben, az érettségi vizsgák után kapott rá a könnyű drogra és az ivászatra, amikor édesapja és testvére, Vilmos herceg nem tartózkodott Highgrove-ban, a walesi herceg vidéki rezidenciáján. Harry a highgrove-i birtok közeli Rattlebune Inn ivóban a barátaival rendezett bulikon ivott rendszeresen és utána a birtok parkjában szívták a marihuánás cigarettákat.

A személyzet buktatta le

Károly herceget állítólag a highgrove-i személyzet értesítette a problémáról. A trónörökös azonnal megvitatta fiával az ügyet, majd felkérte idősebb fiát, javasolja testvérének a Feathersone Lodge londoni drogrehabilitációs klinika meglátogatását - a klinikának a walesi herceg a patrónusa -, ahol heroinfüggőkkel találkozva megismerkedhet a kábítószer-élvezet veszélyeivel - írta a the News of the World.

A britek vezetnek

A nemzetközi felmérések szerint Európán belül Nagy-Britanniában fogyasztanak legtöbben kábítószert, az elmúlt 10 év alatt a 15 éves korosztály körében megnyolcszorozódott a drogfogyasztás. Minden harmadik középiskolás kipróbálta már különféle drogokat.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!