Auguszta
5 °C
22 °C

Hátba szúrta gyermeke 15 éves anyját

2003.11.06. 16:57
Féltékenység miatt robbant ki vita a 21 éves férfi és volt élettársa között. A férfi a 15 éves Ty. Irént hátbaszúrta, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrség pár órával később el is fogta a késelő férfit
Késsel a hátában hagyta magára áldozatát az a fiatal férfi, aki csütörtökön kora reggel egy Karcag közelében lévő tanyán megszúrta a volt élettársát, majd eltűnt a helyszínről - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Lengyel György a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr Fő-kapitányság sajtófőnöke.

R. Elemér, 21 éves ecsekfalvai lakos a gyermekét látogatta meg és eközben szólalkozott össze a kicsi 15 éves édesanyjával. A féltékenység miatt kirobbant vitának az lett a vége, hogy a férfi hátba szúrta a nőt, majd elmenekült a tanyáról. A bűncselekményt a sértett édesanyja fedezte fel, aki kihúzta lánya hátából a kést majd értesítette a mentőket, akik a karcagi kórházba szállították a sérültet.

Az orvosok megállapították, hogy bár a nyolc centiméter penge hosszúságú kés a fiatal nő hátába hatolt a két lapocka között és a gerincoszlop mellett állt meg, Ty. Irén sérülése valószínűleg nyolc napon belül fog gyógyulni.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói körözést adtak ki a bűncselekmény elkövetője, R. Elemér ellen, akit a délelőtti órákban a dévaványai rendőrőrs járőrei elfogtak. A főkapitányság vizsgálati osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást az ügyben.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.