Ágnes
-11 °C
-4 °C

Kilenc év hatvan késszúrásért

2005.04.05. 14:43
Jogerősen kilenc évi börtönbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a nőt, aki két éve, szerelemféltésből meggyilkolta férjét.

Jogerősen kilenc év börtönt kapott az a nő, aki másfél éve hatvan késszúrással halálra késelte a férjét Szőregen. A késelő asszony ügyében kedden mondta ki a súlyosbító másodfokú ítéletet a Szegedi Ítélőtábla. Első fokon a vádlottat tavaly novemberben ítélte el a Csongrád Megyei Bíróság.

Féltékenységből összekaszabolta

A Szegedhez tartozó településen élő asszony 2003. szeptember 14-én 60 késszúrással végzett férjével. Az ok: féltékenység. A vádirat szerint a házaspár közötti viszony fokozatosan megromlott. A férj szerelmi kapcsolatot alakított ki egy fiatalabb nővel, aki 6 évvel ezelőtt megszülte közös gyermeküket. Erről a vádlott csak később szerzett tudomást, akkor megállapodott a férjével, hogy hetente egyszer meglátogathatja a házasságon kívül született gyermeket, de annak anyjával nem tarthat fent szerelmi viszonyt. A férj azonban megszegte ígéretét, így felesége egyre féltékenyebb lett, végül a konyhából egy kést vitt fel az emeleten lévő hálószobájukba, és ott végzett férjével.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.