Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Polgári körös iratokat loptak Hendétől

2002.09.05. 13:02
Keddről szerdára virradóra feltörték Hende Csabának, a volt kormányfő kabinetfőnökének autóját, egy nappal később pedig a lakásába törtek be. A politikustól nem vitték el az értékeit, csak a diplomatatáskáját, melyben a polgári körökkel kapcsolatos fontos dokumentumokat tárolt. Hende rendőrségi feljelentést tett, a BRFK azonban személyiségi jogokra hivatkozva nem adott tájékoztatást az ügyről.
Feltörték Hende Csabának, a volt miniszterelnök kabinetfőnökének autóját. A polgári körök szervezésével megbízott MDF-es politikus járművét otthona előtt törték fel szerdára virradó éjjel. Információink szerint ekkor nem vittek el semmit a tolvajok, csak az egyik ablakot törték ki.

Egy nappal később Hende lakásába törtek be ismeretlenek, akkor, amikor családjával otthon volt és aludt. Ekkor azonban már magukkal vitték a kabinetfőnök aktatáskáját. Ebben a polgári körök szervezésével kapcsolatos iratok mellett benne volt Hende Csaba útlevele, bankkártyája, illetve kulcsai is. Érdekessége az ügynek, hogy a táskán kívül semmilyen érték nem tűnt el a politikus lakásából. Így érintetlenül hagyták az értékes műszaki cikkeket éppúgy, mint Hende családi ékszereit, vagy készpénzét.

A politikus feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, a rendőrség azonban az országgyűlési képviselő személyiségi jogaira hivatkozva nem nyilatkozik az ügyről.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!