Gábor, Karina, Ders
8 °C
20 °C

Felgyújtották az egyik utast a HÉV-en

2006.06.16. 20:21
Az egyik utast valamilyen gyúlékony anyaggal önthették le, ez okozhatta januárban a tüzet abban a HÉV-szerelvényben, amelyben egy ember meghalt. A rendőrség ezért különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanújával folytatja a nyomozást - értesült az RTL Klub híradója.

Nem műszaki hiba, hanem szándékos gyújtogatás miatt égett ki az egyik HÉV-szerelvény januárban Budapesten. A balesetben egy ember meghalt.

Az RTL Klub híradójának értesülései szerint a kiégett kocsiban gyúlékony anyagra utaló nyomokat találtak. A gyúlékony anyag a tűzben halálra égett ember ruhájának maradványain is megtalálható volt.

A rendőrség ezért azt feltételezi, hogy valakik a szerelvény elindulása előtt a gyúlékony anyaggal leöntötték a szerencsétlenül járt embert, meggyújtották, majd leugrottak a szerelvényről. A nyomozást ezért különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanújával folytatja a rendőrség.

A HÉV-szerelvény január 15-én este gyulladt ki a XVI. kerületben a Veres Péter és Imre utca kereszteződésénél. A tüzet a szerelvény vezetője vette észre a visszapillantó tükörből. Leállította a vonatot és megpróbálta eloltani a lángokat, sikertelenül.

Az utasok le tudtak szállni a lángoló szerelvényről, de a tűz eloltása után az egyik kocsiban egy elszenesedett holttestet találtak. A tűzben egy 66 éves férfi halt meg.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!