Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Áramszünet a Déli pályaudvaron

2002.08.16. 20:53
Áram nélkül maradt a Déli pályaudvar a Budapesten este nyolc órakor kezdődött vihar miatt. Az állomás területé, nem üzemelnek a tájékoztatótáblák, és szünetel a jegyeladás is. Mivel a jegyárusító pénztárak üresek, semmilyen felvilágosítást nem lehet kapni - jelentette helyszínen tartózkodó tudósítónk.

"Valóban áramszünet van a Déli pályaudvaron" - erősítette meg az Index információit a Kelenföldi pályaudvar forgalmi ügyeletese. "Mi sem tudunk beszélni velük" - mondta, hozzátéve, hogy ezért az állomás területén várakoztatják a vonatokat, melyeket a Déli pályaudvar nem tud fogadni. A hiba az Elektromos Műveknél keletkezett, a pályaudvar áramellátásában a betáplálás helyén történt meghibásodás. Az ELMÜ szakemberei egyelőre keresik a hibát, azt hogy mikor indul újra az áramszolgáltatás, egyelőre nem lehet tudni - írja a Havaria. .

A pályaudvar területén idönként újra van áram, azonban rövidesen újra elmegy - jelentette tudósítónk, a vonatok rendben indulnak. Solt térségében is száz kilométeres viharos szél és hatalmas esőzések vannak.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!