Nem adta le szolgálati autóját

MTI
2003.01.16. 15:25
Nem adta le szolgálati autóját az önkormányzati tulajdonú Fürdővizek Szeged Kft. múlt év végén menesztett igazgatója, ezért egy feljelentés nyomán a rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben és körözi a személygépkocsit. A szegedi rendőrkapitányságon az MTI-t csütörtökön arról tájékoztatták, hogy a feljelentést a cég képviselője tette meg.

Solymos László, a polgármesteri hivatal kabinetfőnöke az MTI-nek elmondta: a volt igazgatót az önkormányzat és az új cégvezető is felszólította, hogy adja át a nála maradt önkormányzati tulajdonú tárgyakat és a kft. iratait, ugyanis távozásakor ezt nem tette meg. - A volt igazgató eddig nem reagált a kérésre - fűzte hozzá.

A kabinetfőnök közlése szerint a város közgyűlése decemberben egyhangúlag szavazott: rendkívüli felmondással elbocsátották állásából az igazgatót. - A testület azt követően döntött így, hogy a több önkormányzati cégnél elvégzett vizsgálat a Fürdővizek Szeged Kft.-nél súlyos pénzügyi szabálytalanságokat tárt fel - tudatta a kabinetfőnök.