Négy év börtön egy tajvani természetgyógyásznak

2003.04.23. 06:34
Az egyesült államokbeli Pontiac városban 4 év szabadságvesztéssel sújtottak egy tajvani "természetgyógyászt", aki a saját konyhájában, az ebédlőasztalon herélt ki egy önkéntes jelentkezőt. A bizarr orvosi eset úgy jutott a hatóságok tudomására, hogy az önmagát kiheréltető férfi súlyosan vérezni kezdett a tajvani Suo-Shan Wang lakásából távozva.

A botcsinálta férfimiskároló soha nem adta ki magát orvosnak, honoráriumot sem kért az operációért, és azzal védekezett, hogy csak segítő szándék munkált benne olyan férfiak iránt, akik máshol nem tudtak megszabadulni terhesnek érzett férfiasságuktól. A páciens azért heréltette ki magát, hogy csökkentse nemi vágyát, ami miatt állítólag szexuális úton terjedő betegséget szerzett.

A tavaly júniusban őrizetbe vett Wang azt vallotta a bíróságon, hogy nagyszüleitől leste el a herélés tudományát, amelyet először egy kutyán, majd a kutya gazdáján, végül a gazda három barátján próbált ki Ausztráliában. A vártnál szigorúbb ítélettel a bíró azt akarta üzenni, hogy "ez a társadalom nem tűr meg ilyen aktusokat" - jelentette az AP.