Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Tíz év fegyház a szatírnak

2003.05.08. 15:32
Halmazati büntetésként tíz év fegyházbüntetést kapott az a férfi, akit egy nyíregyházi nő megerőszakolásával vádoltak. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság fellebbviteli tanácsa erőszakos közösülés, garázdaság és könnyű testi sértés miatt, többszörös és különös visszaesőként ítélte el a vádlottat. A másodfokú bíróság rendelkezése értelmében a 36 éves kemecsei férfi nem bocsátható feltételes szabadságra.

A férfi 2002. szeptember 10-én szabadult korábbi 8 éves fegyházbüntetéséből, amit hasonló bűncselekmény miatt kapott. Az ítélet szerint azonban mindjárt másnap újabb erőszakot követett el. Ekkor a nyíregyházi piac környékén figyelt ki egy munkából hazatérő nőt, akit életveszélyes fenyegetéssel kényszerített nemi kapcsolatra. A vádlott mindvégig ártatlanságát hangoztatta. A bíróságnak azonban bizonyítékok kerültek a birtokába, amelyek minden kétséget kizáróan igazolták a bűnösséget.

A sértett egyértelműen azonosította a férfit, a nemi szervén lévő testékszer alapján. A többszörösen visszaeső vádlott eddig három alkalommal volt bűntetve nem erkölcs elleni bűncselekmény miatt, emellett többször lopás és más vagyon elleni bűncselekmények miatt is.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.