Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Szirénázó rendőrautóval ütközött egy személykocsi

MTI
2003.07.14. 21:30
Balesethez tartó helyszínelő rendőrautónak hajtott egy lámpás kereszteződésben egy személykocsi Szegeden hétfőn; a rendőr könnyebben megsérült - tájékoztta az MTI-t a rendőrség. A rendőrautó megkülönböztetett jelzéseket használva hajtott a piros lámpánál az útkereszteződésbe - mondta el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Tuczakov Szilvána közlése szerint a rendőrségi autó mögött egy mentő is haladt. A helyszínelő autónak koccant személygépkocsi számára zöld volt a lámpa. A rendőrök azért siettek, mert az E75-ös úton, Szegedtől néhány kilométerre egymás után két baleset is történt.

Egy Trabant megállt, mert be akart kanyarodni, de a mögötte lévő sorból előzni kezdett egy gépkocsi, s belerohant a kanyarodó autóba. A vétlen Trabant vezetője kirepült a kocsiból, de - az elsődleges vizsgálat szerint - nem sérült meg súlyosan, utasa ugyancsak könnyű sérülést szenvedett. A másik balesetben egy román ortodox papokat szállító parkoló Mercedes szenvedett balesetet, amelybe hátulról belerohant egy török kamion.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Év végi utazás

Ajándékozzon utazást, töltse a karácsonyt és a szilvesztert külföldön!