Orsolya
7 °C
10 °C

Lezuhant egy felüljáróról és kigyulladt egy kamion Budapesten

2003.09.06. 15:32
Lezuhant egy kamion a Jászberényi úti felüljáróról. A jármű a zuhanás után kigyulladt. A baleset körülményei egyelőre nem ismertek. "Sajnos nekünk már nem volt dolgunk, a helyszínen két halott maradt" - mondta el az Indexnek Györfy Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Értesülései szerint folyik a szerencsétlenül járt kamion műszaki mentése. A kamion a felüljáró alatti vasúti sínekre zuhant, ezért a mentés alatt a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon mindkét irányban áll a forgalom, közölte Varsányi Antal, a Mávinform ügyeletese az MTI-vel.

Késő délután leemelték a tűzoltók a vasúti sínekről azt a kamiont, amely lezuhant a Jászberényi úti felüljáróról Kőbányán. A HavariaPress beszámolója szerint a tűzoltóság emberei daru segítségével leemelték a kamiont a sínekről, így befelé már közlekedhetnek a vonatok.

A sofőr holttestét megpróbálják kiemelni a kiégett és összeroncsolódott teherautóból. A felüljáró mintegy húsz méteres szakaszát a kamion megrongálta, ezért az egyik sávot lezárták a felüljárón. Az arra közlekedők torlódásra számíthatnak.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!