Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Elfogták a csongrádi mackósokat

2003.09.08. 14:54
Egy ötezer forintos betöréses lopás kapcsán állítottak meg egy gépkocsit, amelyben öt bűntetett előítéletű férfit találtak, akikről kiderült: valószínűsíthető, hogy terhükre róható az a tizenhét esetben végrehajtott betöréses lopás, amelyet a közelmúltban követtek el Csongrád megye területén - adta hírül az ORFK. Ebből tizennégy alkalommal az elkövetőknek sikerült a trezorok tartalmához valamilyen módon hozzáférniük, részben a helyszínen, részben pedig onnan elszállítva törték fel azokat.

Ezen cselekedeteikkel közel 30 milliós kárt okoztak. Legnagyobb zsákmányuk több mint 10.000.000 forint volt, a legkevesebb pedig az említett 5.000 forint. Több esetben vitték a kezük ügyébe kerülő dolgokat is: Tv-t, fénymásolót, kozmetikai cikkeket stb. A rongálásokkal további 3.190.000 kárt okoztak. Három esetben tevékenységüket valami külső tényező zavarta meg, így a helyszínről "zsákmány" nélkül menekültek el.

Kihallgatásuk alkalmával az eltulajdonított összegegekről elszámolni nem tudtak, elmondásuk alapján azt fölélték. Ellenük a CSMRFK-n lopás bűntett elkövetésének gyanújával indult büntetőeljárás. A 30-40 év közötti férfiak az eljárás folytatását előzetes letartóztatásban várják.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!