Salamon
7 °C
13 °C

Autómentes nap az Andrássy úton vasárnap

MTI
2003.09.18. 15:56
Az autómentes nap alkalmából vasárnap a budapesti Andrássy út teljes hosszában a gyalogosoké és a kerékpárosoké lesz; környezetvédelmi programokkal, sportbemutatókkal, kiállításokkal, koncertekkel várják az érdeklődőket.

  • Az Andrássy út elején, a Bajcsy Zsilinszky út és az Opera között BMX-, gördeszka- és görkorcsolya bemutatót, 11-es rúgó versenyt rendeznek, valamint "világörökségi sétára" indulhatnak az érdeklődők.

  • Az Opera és a Nagymező utca között civil szervezetek, kézműves műhelyek mutatkoznak be, és környezetvédelmi témájú játékokat is tartanak.

  • A Nagymező utca és az Oktogon között akadálymentes közlekedési kiállítást, filmvetítést, míg a Liszt Ferenc téren környezetvédelmi és közlekedési témájú fórumokat rendeznek.

  • A Nagykörút és a Dózsa György út közötti szakaszon lesz autóroncs-kiállítás, közlekedésbiztonsági bemutató és kerékpáros ügyességi verseny is.

Az Andrássy utat a Bajcsy Zsilinszky út és a Kodály Körönd között reggel 7 órától 18.30-ig, a Kodály Körönd és a Dózsa György út között pedig éjfélig zárják le.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!