Vilma
-7 °C
4 °C

Másfél milliós drogfogás a 81-es főúton

2003.10.14. 16:21
Hétfőn késő este, állampolgári bejelentés hívta fel a rendőrség figyelmét egy a 81-es főúton közlekedő személygépkocsira. A megállított személygépkocsiban ülő két székesfehérvári férfi átvizsgálásakor egyikőjüknél 22 darab tablettát, a másiknál zöldes színű növényi törmeléket találtak - áll a rendőrség keddi közleményében.

Az autó alapos átvizsgálásakor egy a karosszériába rejtett csomagra bukkantak, amiben megközelítően 1 kg súlyú, zöldes színű növényi anyag volt, a gyorsteszt alapján kenderszármazék.

Mindkét személy tartózkodási helyén házkutatást tartottak a nyomozók, mely során további 119 db - feltételezhetően szintén kábítószer tartalmú - tablettát, illetve digitális mérleget találtak és foglaltak le. A lefoglalt kábítószer értéke meghaladja a 1,5 millió forintot. A rendőrség feltételezése szerint a lefoglalt anyag külföldről származik, és valószínüleg Magyarországon kívánták értékesíteni.

A 27 és 28 éves székesfehérvári férfit őrizetbe vette a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya. Az ügyben kábítószerrel való visszaélés bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt indítottak eljárást.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!