Orsolya
7 °C
10 °C

Megszúrta, mert nem hagyta aludni

2003.11.14. 09:25
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást egy csökmői fiatalasszony ellen, aki közös lakásukon leszúrta férjét.

Az évek óta megromlott viszony a házastársak között tegnap hajnalban torkollott tragédiába, amikor a munkából hazatérő feleséget az ittas férfi nem hagyta aludni, ismét zaklatni kezdte, ami veszekedésig fajult. A nő ekkor egy 25 centiméter nagyságú kenyérvágó késsel egy alkalommal mellkason szúrta férjét, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nő ezután átrohant az anyósáékhoz, ahonnan értesítte a mentőket. A mentők a férfit kórházba szállították, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta, azóta túl van az életveszélyen.

A kiérkező rendőrök a 29 éves Sz. Juliannát a helyszínen elfogták, ezt követően az intézkedéseket a megyei főkapitányság forrónyomos csoportja vette át. A tetthelyen lefoglalták a kést is. Kihallgatása során a nő részletes beismerő vallomást tett, ezért őrizetbe vételére nem került sor, szabadlábon védekezhet.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.