Súlyos baleset három sérülttel Kecskeméten

2003.12.04. 07:29
Ketten súlyos, egy ember könnyű sérüléseket szenvedett abban a balesetben, ami csütörtökön kora hajnalban történt Kecskeméten.

Tekintse meg képeinket!
Fotó: Objektív hírügynökség
A HavariaPress úgy tudja, egy rakomány nélkül közlekedő pótkocsis rönkszállító közlekedett a városközpont irányába, mikor hirtelen egy Wartburg tért át a jármű elé a szemből jövők sávjából.

A teherautó maga alá gyűrte a személyautót, majd mindkét jármű a járda irányába csapódott. A teherkocsi kidöntött egy villanyoszlopot és egy betonkerítést, majd egy lakóház falától alig tíz centiméternyire állt meg.

A felismerhetetlenné vált Wartburg közben egy másik oszlopnak csapódott. A személyautóban utazó három embert kellett kórházba szállítani, a teherautó sofőrje nem sérült meg.

Nem kizárt, hogy a Wartburg vezetője ittas volt. A helyszínelés és a mentés miatt várhatóan reggel kilenc óráig lehet fennakadásokra számítani a közlekedésben a forgalmas Ceglédi úton.

A baleset miatt óriási volt a torlódás a reggeli csúcsforgalomban, az autók mellékutcákra terelve tudták kikerülni a lezárt útszakaszt - értesült az Objektív Hírügynökség.