Eltűnt két kislány

MTI
2003.12.14. 15:57
Két eltűnt zuglói kislányt keres a rendőrség - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága vasárnap. A BRFK honlapján közzé tett tájékoztató szerint a két kislány Zuglóban, szombat délután tűnt el, azóta nem tudnak róluk semmit, életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A rendőrség eddigi ismeretei szerint a 11 éves Ürmös Ildikó Nikoletta szombaton 12 óra körül, szülői engedéllyel ment barátnőjéhez, a 12 éves Makra Gabriellához. A két gyermek együtt ment kosárlabdázni a Budapest XIV., Füredi útra.

Ürmös Ildikó Nikoletta körülbelül 150 centiméter magas, barna színű, vállig érő hajú, barna szemű kislány, eltűnésekor piros dzsekit és kék farmernadrágot viselt. Makra Gabriella körülbelül 160 centiméter magas, barna színű, hátközépig érő, hullámos hajú kislány, barna, kötött kabátot és szürke, csíkos bársony nadrágot viselt.

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Ürmös Ildikó Nikolettát és Makra Gabriellát látta, a gyermekek tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 461-8150 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.