Disznóölő pisztoly végzett az örömlánnyal

Objektív Hírügynökség
2004.01.08. 09:45
Egy kőművest vádol a bíróság a pécsi prostituált meggyilkolásával. A gyilkosság egyetlen vádlottja azonban tagadja bűnösségét. A 27 éves férfi azt állítja, hogy véletlenül sült el az a disznóölő pisztoly, amely 2002. december 29-én kioltotta az örömlány életét - tudta meg az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A prostituált holttestére egy kutyáját sétáltató férfi talált rá másnap Pécs külterületén. A vád szerint a gyilkosság estéjén K. József pécsi lakos 3000 forintban állapodott meg az örömlánnyal, hogy előbb orálisan kielégítse majd közösüljenek a férfi autójában. Az adatok arra utalnak, hogy az aktus közben a férfi kabátjának övével fojtogatni kezdte a nőt, majd egy disznóölő pisztollyal tarkón lőtte és a holttestet egy erdő szélén rejtette el.

A vádlott a bíróság előtt tagadta a fojtogatás tényét, annak ellenére, hogy az orvos szakértő ezt megállapította. A féri azt állítja, hogy véletlenül sült el a disznóölő pisztoly, amikor a szerkezetre aktus közben rákönyökölt. A kőműves a bíróság előtt kijelentette, hogy megbánta tettét és szeretné részvétét nyilvánítani a hozzátartozóknak. A törvényszék előtt néhány tanú nem jelent meg, ezért a Baranya Megyei Bíróság 2004. március 3-án folytatja az ügy tárgyalását.