Hídra akasztotta fel magát

MTI
2004.02.23. 18:42
Feltehetőleg öngyilkos lehetett az a férfi, akinek a holttestére egy hídra felakasztva találtak rá Baracskán. A felakasztott férfit hétfőn késő délután fedezték fel a Fejér megyei település külterületén, a Szent László-patak hídján. A

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra délután négy óra körül jelentette be egy fiatal nő, hogy bátyja, egy 27 éves maglódi fiatalember - feltehetőleg Baracskán - öngyilkos kíván lenni. A bejelentő elmondta, hogy testvére sms-ben értesítette, miszerint a telkük közelében öngyilkosságot kíván elkövetni.

A rendőrök a bejelentés nyomán azonnal megkezdték a fiatalember által használt Ford Escort felkutatását, s a kocsira alig fél órán belül rá is bukkantak egy szántóföldön. Ezt követően fedezték fel, a Szent László-patak hídján a fiatal férfit, aki a patak vize fölött, a korlátra hurkolt kötélre akasztotta fel magát.

Az akasztott férfi kimentéséhez a tűzoltókat is a helyszínre riasztották, ám az életét már így sem lehetett megmenteni. Mivel a Fordból előkerült a fiatalember búcsúlevele is, bizonyosnak látszik, hogy a férfi önkezével vetett véget életének. Az eset pontos körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság államigazgatási eljárás keretében vizsgálja.