Natália
-3 °C
7 °C

Hídra akasztotta fel magát

MTI
2004.02.23. 18:42
Feltehetőleg öngyilkos lehetett az a férfi, akinek a holttestére egy hídra felakasztva találtak rá Baracskán. A felakasztott férfit hétfőn késő délután fedezték fel a Fejér megyei település külterületén, a Szent László-patak hídján. A

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra délután négy óra körül jelentette be egy fiatal nő, hogy bátyja, egy 27 éves maglódi fiatalember - feltehetőleg Baracskán - öngyilkos kíván lenni. A bejelentő elmondta, hogy testvére sms-ben értesítette, miszerint a telkük közelében öngyilkosságot kíván elkövetni.

A rendőrök a bejelentés nyomán azonnal megkezdték a fiatalember által használt Ford Escort felkutatását, s a kocsira alig fél órán belül rá is bukkantak egy szántóföldön. Ezt követően fedezték fel, a Szent László-patak hídján a fiatal férfit, aki a patak vize fölött, a korlátra hurkolt kötélre akasztotta fel magát.

Az akasztott férfi kimentéséhez a tűzoltókat is a helyszínre riasztották, ám az életét már így sem lehetett megmenteni. Mivel a Fordból előkerült a fiatalember búcsúlevele is, bizonyosnak látszik, hogy a férfi önkezével vetett véget életének. Az eset pontos körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság államigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.