Ambrus
-7 °C
3 °C

Öngyilkos lett egy debreceni biztonsági őr

2004.04.15. 19:06
Saját fegyverével lőtte magát agyon egy biztonsági őr Debrecenben. A hajdúsági megyeszékhely rendőrségére még kedden este jelentették be, hogy eltűnt egy biztonsági őrként dolgozó 42 éves helybéli férfi. A bejelentést tevő feleség szerint a férfi aznap reggel hét órakor indult el otthonról, majd bement a munkahelyére, ahol magához vette Parabellum típusú lőfegyverét. Végül autójával - feltehetőleg öngyilkossági szándékkal - ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség azonnal megkezdte a férfi felkutatását, ám a kutatás nem vezetett eredményre. Az eltűnt férfi autójára végül csak szerdán délután sikerült rábukkanni, a Debrecen-Szepesre vezető úttól néhány száz méterre. A jármű mellett megtalálták a keresett férfi holttestét is, s a helyszínelők megállapították, hogy az áldozat önkezével vetett véget életének, minden bizonnyal a szolgálati lőfegyverével.

Magára a fegyverre azonban nem sikerült rábukkanni, a környék alapos átfésülése eredményeképpen sem, a rendőrség ezért lőfegyverrel való visszaélés és lopás miatt is eljárást indított az ügyben. Egyúttal kérik, hogy aki bármit tud az eltűnt K-08579 sorszámú Parabellum maroklőfegyverről, jelentkezzen a debreceni kapitányságon, vagy hívja az ismert rendőrségi telefonszámokat.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.