Vilma
-7 °C
4 °C

Teherautókat tört fel több megyében

2004.04.15. 19:28
Hónapok óta vadásztak a rendőrök arra a teherautókat feltörő férfira, akit végül egy kaposvári áruháznál sikerült tetten érni. A somogyi megyeszékhely nyomozói szerdán kora délután csaptak le a gyanúsítottra, egy helyi áruház parkolójában.

A budapesti fiatalembert éppen akkor fogták el, amikor az feltört egy áruszállító tehergépkocsit, majd műszaki cikkeket próbált meg eltulajdonítani a jármű rakteréből. A gyanúsított bűnlajstromát minden valószínűség szerint számos hasonló eset is terheli.

A kisteherautó sofőrje vásárolni tért be az áruházba, s ezt használta ki a tolvaj, aki egy csavarhúzó segítségével pillanatok alatt felnyitotta az ajtózárat. A kocsiban összesen két és fél millió forint értékű műszaki cikk volt, ezek közül azonban a tettenérés miatt a tolvaj semmit nem tudott magával vinni.

A fiatalember egyébként az eddigi adatok szerint azért érkezett Somogyba, hogy áruszállító kisteherautókat fosztogasson, s a gyanú szerint az elmúlt hónapok során számos akciója sikerrel is járt. A gyanúsítottat a rendőrök a tettenérést követően előállították, majd őrizetbe vették, és büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.